Оголошення

14грудня 2023 року відбулось засідання вченої ради Інституту.
 
На засіданні розглянуто такі питання:
1. Затвердження результатів конкурсу на заміщення вакантної посади молодшого наукового співробітника відділу трансформації структури паливно- енергетичного комплексу.
Доповідач: д-р техн. наук КОВТУН Світлана, голова конкурсної комісії.
 
2. Розгляд проміжного звіту про виконання у 2023 році етапу 1 наукового проєкту «Інформаційна технологія енергоаудиту будівель як складова енергетичної безпеки країни» (шифр: 2022.01/0048) за конкурсом НФДУ «Наука для відбудови України у воєнний та повоєнний періоди».
Доповідач: канд. техн. наук ДЕКУША Олег.
 
3. Розгляд проміжного звіту про виконання у 2023 році етапу 1 прикладного наукового проєкту програмно-цільової і конкурсної тематики НАН України, наукові і науково-технічні (експериментальні) роботи за пріоритетним напрямом «Технології тепло-, електро- та атомної енергетики для забезпечення енергетичної безпеки України» (КПКВ 6541230) «Підвищення ефективності та безпеки функціонування об’єднаної енергетичної системи шляхом електрифікації теплозабезпечення в Україні». Шифр: Синергія.
Доповідач: д-р техн. наук ЗАПОРОЖЕЦЬ Артур, відповідальний виконавець.
 
4. Розгляд проміжного звіту про виконання у 2023 році етапу 1 фундаментальної наукової роботи програмно-цільової і конкурсної тематики НАН України науково-дослідні роботи молодих учених НАН України «Розроблення інформаційно-вимірювальної системи моніторингу технічного стану сонячних електростанцій». Шифр: СЕС.
Доповідач: д-рка філософ. Свердлова Анастасія, науковий керівник.
 
5. Розгляд остаточного звіту про виконання у 2023 році етапу 1 «Дослідження особливостей нормалізації магнітного поля трансформаторних підстанцій за допомогою активних екранів» науково-дослідної роботи «Оптимізація активного одноконтурного екрану для зменшення магнітного поля вбудованої трансформаторної підстанції» за договором між МОН України та Інститутом загальної енергетики НАН України.
Доповідачі: канд. техн. наук ГРІНЧЕНКО Володимир, науковий керівник НДР.
 
6. Розгляд проміжних звітів про виконання у 2023 році наукових роботи відомчої тематики НАН України.
Доповідачі: канд. техн. наук ЛЕЩЕНКО Ірина, учений секретар Інституту.
 
7. Розгляд «Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад наукових працівників Інституту загальної енергетики НАН України» зі змінами.
Доповідач: д-р техн. наук КОВТУН Світлана, заступник директора з наукової роботи.
 
8. Різне.
©2024 Iнститут загальної енергетики НАН України

Search

  • Головна
  • Про інститут
  • Структура
  • Новини
  • Видавнича діяльність
  • Підготовка кадрів