Оголошення

24 травня 2023 року Національний університет біоресурсів і природокористування України відзначив своє 125-ти річчя. На святкування були запрошені в.о. директора Інституту загальної енергетики НАН України чл.-кор. НАН України В.П. Бабак, заступник директора з науково-організаційної роботи д-р техн. наук А.О. Запорожець, провідний науковий співробітник канд. техн. наук О.В. Згуровець та аспірантка А.О. Підручна.

 

ph 1 ph 2

 

У ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Університету відбулась презентація першого навчально-наукового полігону – демонстраційної зони «розумної» мережі 10 кВ з децентралізованим секціонуванням та пункт диспетчеризації на основі SCADA. Реалізація такого масштабного освітянського проєкту, як навчальний полігон «розумних» електромереж, стала можливою завдяки співпраці ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження з провідними компаніями, які працюють у сфері енергоінформаційних технологій – ПАТ «Черкасиобленерго», ТОВ «СІКАМ Україна», «E.NEXT-Україна», компанія «ЕКНІС». Створена сучасна демонстраційна зона новітнього обладнання дасть змогу поширювати досвід серед зацікавлених партнерів електроенергетичного ринку, у співпраці надавати освітні послуги для підготовки і перепідготовки фахівців.

ph 3 ph 4

 

Для практичної реалізації роботи з обґрунтування нового бачення перспективних планів відновлення та розвитку енергетичної галузі у післявоєнний період у 2022 році в НУБіП за участі, у тому числі, Інституту загальної енергетики НАН країни було створено освітньо-науковий кластер цифрової енергетики.

Детальна інформація про ділову зустріч на сайті НУБіП

©2024 Iнститут загальної енергетики НАН України

Search

  • Головна
  • Про інститут
  • Структура
  • Новини
  • Видавнича діяльність
  • Підготовка кадрів