Оголошення

 

3 травня 2023 року Інститут загальної енергетики НАН України й організація «The Critical Mass» (США) підписали договір про співпрацю, що дасть змогу підтримати діяльність українських науковців і створить можливості для реалізації спільних наукових проєктів на міжнародному рівні.

 

critical maz

«The Critical Mass» спеціалізується на об’єднанні організацій і різноманітного досвіду, діяльність яких спрямована на запевнення глобальної безпеки. Серед партнерів «The Critical Mass» – Міністерство оборони США, Державний департамент США, НАТО й інші організації. «The Critial Mass» підтримує та реалізує проєкти у сферах хімічної, біологічної, радіологічної та ядерної безпеки, товарів подвійного використання та реалізує чимало освітніх проєктів, зокрема у сферах захисту інтелектуальної власності й кібербезпеки. «The Critical Mass» також надає широку інформаційну підтримку українській науковій спільноті у налагодженні зв’язків із різними міжнародними інституціями, що підтримують розвиток науки в Україні.

«Для нас велика честь бути партнером Інституту загальної енергетики Національної академії наук України. Новатори й експерти Інституту продовжують розробляти, тестувати і підтверджувати нові технології та методи для розв’язання глобальних проблем. Нас надихає креативність, технічна досконалість і ретельність, яку науковці й технічний персонал Інституту застосовують до всіх своїх проєктів. Ми сподіваємося, що зможемо й далі розширювати українську передову діяльність і дослідження та надавати відповідну підтримку для запевнення безпеки і стабільності», – говорить генеральна директорка «The Critical Mass» Джордан Вільгельм про цю співпрацю.

У підготовці й підписанні договору про співпрацю від Інституту загальної енергетики НАН України брали участь виконувач обов’язків директора Інституту член-кореспондент НАН України Віталій Бабак і заступник директора з науково-організаційної роботи Інституту доктор технічних наук Артур Запорожець, від «The Critical Mass» – генеральна директорка цієї організації Джордан Вільгельм (Jordan Wilhelm), директорка з дотримання вимог та ефективності Енн Теппель (Anne Teppel) і координаторка проєктів «The Critical Mass» Марія Чухнова (Mariya Chukhnova).

За інформацією Інституту загальної енергетики НАН України

©2024 Iнститут загальної енергетики НАН України

Search

  • Головна
  • Про інститут
  • Структура
  • Новини
  • Видавнича діяльність
  • Підготовка кадрів